I samarbeid med  Operafest Røykenvik arrangerer Glasslåven forestillingen Livet på og bak scenen av og med Siv Oda Hagerupsen og Thomas Ruud, sammen med pianist Dorina Komani. I forestillingen blir vi presentert for morsomme historier i en operasangers liv. Vi får innblikk i selvopplevde situasjoner med både humor og alvor, flettet inn i noen av operalitteraturens mest kjente arier og duetter.

Opera-vorspiel

For å gjøre dagen komplett anbefaler vi dette programmet for lørdag 4. juni:

Start med en Afternoon TeaSanner Hotell, mellom kl. 12 – 15. Nb! Bordbestillinge er lurt.

og, eller: Sjampanjelunsj på Granavolden Gjæstgiveri, mellom 12 – 14.

Deretter er turen kort til Glasslåven og forestillingen Livet på og bak scenen kl. 15. Også her blir det bobler og annet drikke.

Etter dette er man godt varmet opp til det store høydepunktet på kvelden: Operagalla i Røykenvik.

Trykk her for billetter

Siv Oda Hagerupsen har hatt solistroller ved alle de større operaene i Norge, og har vært engasjert som solist med alle landets ledende orkestre. Hun har også gjestet L’Opéra de Montréal i Canada som solist ved en gallakonsert med verk av Verdi. Sommeren 2017 gjestet hun Opera på Skäret i Sverige som Suzuki i «Madama Butterfly», og i 2018 returnerte hun dit, hvor hun hadde stor suksess som Eboli i Verdis «Don Carlo».

Thomas Ruud er en av Skandinavias mest ettertraktede sangere. Han hadde sin debut ved Den Norske Opera i 1994 som Grev Almaviva i «Barberen i Sevilla», en rolle han har gjentatt i mer enn 150 forestillinger, og har til nå mange av de største tenorrollene på repertoaret. Sommeren 2021 gjorde Ruud konsertforestillingen «My Way», skrevet for ham, med sanger av blant andre Frank Sinatra, Pavarotti og Barbara Streisand.

Som solopianist har Dorina Komani vunnet flere internasjonale konkurranser i Italia, Nord-Macedonia og Albania. Hun er en ettertraktet kammermusiker og har spilt med noen av landets beste instrumentalister, som Guro Kleven Hagen og Eivind Ringstad, og hun har spilt på de største festivalene i Norge.