Gratis workshop for barn

I forbindelse med Hermundstadfestivalen 13. og 14. november arrangerer Glasslåven en gratis todagers workshop for barn. På lørdag blir det sang, bevegelse og kunst inspirert av musikk, på Glasslåven. På søndag er det fremvisning i Hadeland kultursal.

Del 1. Lørdag 13. november kl 11.00-15.00 i Glasslåven på Granavollen.

Del 2. Søndag 14. november kl. 13.45: Deltakere møter i Hadeland kultursal. Kl 15.30: Fremvisning under seremonien med utdeling av Hermundstadprisen.

Workshopen er åpen for alle barn som har lyst til å være med i alderen ca 8-10 år. Maks 15 deltakere. Det kreves ingen forkunnskaper og prosessen er viktigere enn resultatet. På lørdag veksler vi mellom å sang, sanglek og visuell kunst. Vi skal tegne, klippe og lime inspirert av tekstene vi synger og arbeide med tekstil og annet som kan bli en del av sangleken på scenen. Vi serverer mat underveis.

Bestill plass her!

Hermundstadfestivalen
I tillegg til å være en god musiker og musikklærer, var Bjørn Anders Hermundstad også en markant musikkterapeut for barn og ungdom. På bla. Trintom Pluss ledet han en sammensatt gruppe «musikk og bevegelse», hvor barn som trengte å bli sett litt ekstra kunne møtes. Disse «musikk- og bevegelsesgruppene» har betydd mye og vært et lyspunkt i hverdagen for mange elever og familier.

Om workshoplederne
I 2014 ble musikkterapeut Elisabeth Teigen Høghaug ansatt ved Trintom Pluss, og har siden den gang ledet gruppene. Sammen med Katrine Kildal og Viviana Cárdenas fra Glasslåven og Ann Beate Solstad Eide lar de seg inspirere av arbeidet Bjørn Anders gjorde som musikkterapeut men tar også inn andre elementer i denne workshopen.

Se også www.hermundstadfestivalen.no