Ansatte

Monica Celius, daglig leder

Celius har bakgrunn som kunstner, redaktør, journalist og grafisk designer. Hun er også medeier i Åstjern as – en perle i skogen som tilbyr hundekjøring, opplevelser, overnatting og servering.Hun har tidligere jobbet med kortfilmer og fotoinstallasjoner. Celius har en master fra KhiO og en bachelor fra UiO.

Send epost til Monica

Telefon

Stephan Østensen, formidlingsleder

Østensen har bakgrunn som frittstående kunstner, scenograf, kostyme- og figurteater-designer, med bred erfaring fra kunst og scenefeltet. Han har som faglærer i design, kunst og håndverk arbeidet med formidling av ulike kunstformer til barn og ungdom. Østensen er utdannet ved SHKS, Statens Kunstakademi og OsloMet.

Send epost til Stephan
Telefon

Katrine Kildal, formidlingsmedarbeider

I formidling er Kildal opptatt av hvordan kunst åpner for ny erkjennelse, mestring og utfoldelse, og blir spesielt glad når barn får møte kunst. Selv jobber hun med vev og er interessert i tid og prosess. Kildal har en master fra KhiO. 

Send epost til Katrine
Telefon

Viviana Cárdenas, aspirant

Cárdenas har en master i “Kunst og offentlig rom” fra KhiO. Hun har bakgrunn fra kunst og pedagogikk, og er interessert i kunstopplevelser som skaper kollektiv fabulering. Tidligere har hun blant annet drevet en undergrunns kunstnerplattform, og ledet offentlige utdanningsprogrammer for tenåringer og barn i Bogota, Colombia.

Send epost til Viviana
Telefon