Invitasjon til alle kunstnere og kunsthåndverkere på Hadeland

I år skal Glasslåven fylle kunstsenteret med kunst i mange former og variasjoner, til årets juleutsalg. Vi har gleden av å invitere til innsending av presentasjoner, og vi ønsker oss et stort spekter: tegning, maleri, print, foto, artist books, skulpturer, fanziner, smykker, keramikk og andre kunstuttrykk som kan skape glede både på Glasslåven før jul og under juletreet.

Send oss en PDF med inntil 7 bilder av dine arbeid(er), informasjon om størrelse, materialer og pris, samt en kort tekst om deg selv (maks 500 ord) og din kontaktinfo. Kontakt oss dersom du synes det er vanskelig å levere inn bilder digitalt.

Frist for innsending er mandag 8. november.

En gruppe bestående av leietagere ved Glasslåven velger ut arbeider, og gir tilbakemelding til alle som har sendt inn. Arbeidene velges ut fra et ønske om variasjon, kvalitet og salgspotensial.

Arbeidene skal leveres til Glasslåven og monteres i uke 46.

Juleutsalget på Glasslåven åpner fredag 26. november i forbindelse med Julemarked på Granavollen. Fram til jul vil det være åpent kl. 11.00 – 16.00 hver lørdag og søndag.

Alle verk selges rett fra vegg, og Glasslåvens provisjon er 35% av salgssummen. Husk derfor å legge til dette i prisen. For arbeider over kr 2000 må kjøper betale 5 % i tillegg, som går til Bildende Kunstneres Hjelpefond (BKH) (etter lov om kunstavgift av 1948).

Vi gleder oss til de innsendte presentasjonene, og til en rik og flott kunstnerisk førjulsopplevelse for alle besøkende på Granavollen.

Send inn din presentasjon her.